Puhe Keskustan Pohjois-Savon piirin syyskokouksessa / Ehdokasesittely / Eduskuntavaalit 2019

Hyvät aatesisaret ja veljet, keskustalaiset!
Minulle Keskusta on lupaus huomisesta. Lupaus arjen turvasta muuttuvassa maailmassa.
Kylät, maaseutu, kirkonkylät, kaupungit, maakunnat ja koko Suomi tarvitsevat puolustajansa ja kehittäjänsä.
Suomi on enemmän kuin osiensa summa. Siksi Keskustaa ja meitä tarvitaan tänään ja huomenna.
Hyvät ystävät,
Liityin Keskustan kymmenen vuotta sitten. Tämän matkan varrella reppuun on kertynyt paljon eväitä ja työkalut ovat kunnossa yhteiseen Savottaan.
Te tunnette minut ja tapani toimia. Tiedätte, millaisella palolla aate hehkuu ja teen työtä yhteisen hyvän eteen. Mieli on täynnä kiitollisuutta saamistani mahdollisuuksista. Keskustan Pohjois-Savon piirin puheenjohtajuus, puoluehallituksen jäsenyys, monet luottamustoimet kunta, seutukunta, maakunta ja valtakunnan tasolla ovat karaisseet nuorta miestä vastuuseen.
Tieto ja kokemus on jalostunut politiikan tekemisen taidoksi kansanedustajan avustajana ja nyt Euroopan parlamentin jäsenen kotimaan avustajana. Paikallisradiotoimittajan työ on antanut paljon eväitä ja näkökulmia savolaisesta ja itäsuomalaisesta mielenmaisemasta, meillä on paljon mahdollisuuksia ja potentiaalia, joiden puolesta ponnistella arkadianmäellä.
Tulevalla vaalikaudella korostuvat itä-suomalaisten elinkeinojen, koulutuksen, kulttuurin ja peruspalvelujen puolustaminen sekä vaalipiirin hankkeiden nykyistä parempi edistäminen.
Haluan tehdä rakentavaa politiikkaa kaikkien itäsuomalaisten hyväksi yli maakunta- ja seutukuntarajojen. Tarvitsemme yhteisiä onnistumisia ja ratkaisuja.
Olen valmis työhön yhdessä teidän kanssa, osana Keskustan joukkuetta.
Keskustalaisuus ja alkiolaisuus on minulle itsestäänselvyys. Olen valmis palvelukseen!